lørdag 23. januar 2010

Begivenhetsrik uke!

Jeg dro en dag med en medelev, Rave, og vi laerte 2. klassinger engelsk i en skole drevet av staten (dvs for fattige siden det er gratis) og det var en veldig fin opplevelse. De kunne mest Tamil men med Rave til aa oversette gikk det veldig bra. Jeg fortalte de tre smaa griser historien og vi provde aa engasjere alle elevene med aa introduserer seg selv paa engelsk.Det var litt rart siden alle barna var enten veldg stille eller braakete og ingen var vant til aa rekke opp haanden, men alle skriker svaret hvis vi stiller et sporsmaal.

Uken skulle bringe meg enda sterkere opplevelser, fordi dagen etter dro til til et barnehjem for utviklingshemmede barn. Det var barn fra null til tjue som alle har blitt funnet i soppelkaser eller forlatt paa gaten. Det var utrolig aa se hvor godt de som jobbet der tok vare paa de. Selvom stedet de bor ikke er det beste og det ikke er masse mat eller mange leker, saa har de ihvertfall noen som er glade i dem. De som jobber der, bor med de hele aaret og tar vare paa de sm om de skulle vare deres egene barn. Dette beviste for meg at materialistiske ting har ingenting aa si om du ikke har kjaerlihet rundt deg.

Dette er bildene fra avisen vi kom i naar vi var i Madurai ;) Det er et bilde fra the Hindu og et fra en tamil avis kalt Dinakaran.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar